0

Omruilen en retourneren

Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u het product eenvoudig retourneren.  

Bij het aanmaken van uw zending werd er een automatische track & trace mail naar u gestuurd met daarin informatie over de status van de zending. Aan deze mail is een retourlink toegevoegd. U kan met deze link een retouretiket downloaden en op elke willekeurige printer afdrukken. U plakt het etiket vervolgens op de originele verzenddoos of op een doos die geschikt is voor verzending en levert het af in een bpost servicepunt bij u in de buurt.

Gelieve ons de producten in de staat waarin u ze hebt ontvangen en volledig (accessoires, verpakking, instructies,...) te retourneren. Terugbetalingen gebeuren na ontvangst en na verificatie van de geretourneerde artikelen die niet werden gebruikt en opnieuw verkocht kunnen worden.

Als u uw bestelling in zijn geheel en binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket retourneert, vergoeden wij de kosten van uw bestelling . Als uw retourzending slechts een deel van uw bestelling betreft, worden alleen de geretourneerde producten terugbetaald.

De verzend- en retourkosten van het product/producten zijn ten laste van de klant en worden dus niet terugbetaald. De kostprijs voor de retourzending bedraagt  €4,95 en zal worden afgetrokken van je terugbetaling.

Opgelet: BOVENVERMELD RECHT GELDT NIET VOOR DE PRODUCTEN DIE WERDEN AANGEKOCHT TIJDENS DE SOLDEN/PROMOTIES OF PRODUCTEN DIE GEPERSONALISEERD EN/OF OP MAAT GEMAAKT WERDEN OP VRAAG VAN DE KLANT. Deze producten zullen derhalve nooit worden hernomen noch terugbetaald!
Let erop dat u bij de schrijfwijze van de naam de gewenste manier gebruikt (allemaal hoofdletters, allemaal kleine letters of hoofdletter-kleine letters gecombineerd, accenten, schrijfwijze, ...). Wij nemen dit over volgens u bestelling. Schrijffouten die door de klant werden gemaakt valt niet onder onze verantwoordelijkheid en komen dus ook niet in aanmerking voor terugbetaling of vervanging van het gepersonaliseerde product.

Ik wil een pakje retourneren om één of meer artikelen te ruilen?

Onze artikelen worden niet geruild. Wij nodigen u uit om het artikel (of de artikelen) die u wilt ruilen retour te zenden naar ons en direct op onze website opnieuw te bestellen zodat u ze zo snel mogelijk ontvangt.
Als uw retourzending slechts een deel van uw bestelling betreft, worden alleen de geretourneerde producten terugbetaald na ontvangst en na verificatie.

Ik heb een verkeerd of defect artikel ontvangen?

We doen ons best en zorgen er zo goed mogelijk voor om uw bestelling in perfecte staat op te sturen. Toch kan er wel eens iets fout lopen. Als u het verkeerde product heeft ontvangen of als één van de items in uw bestelling defect is, neem dan onmiddellijk contact op met ons op info@namo.be en we zullen zo snel mogelijk een oplossing zoeken. In dit geval is de terugzending uiteraard op onze kosten.

Hoe ga ik te werk?

Print het retouretiket af die u kan terugvinden in de track & trace mail die u van ons kreeg bij de zending van uw pakket. Stop de producten die u wil retourneren, in de staat waarin u ze hebt ontvangen en volledig (accessoires, verpakking, instructies,...), zorgvuldig in de originele verzenddoos of op een doos die geschikt is voor verzending. Plak het retouretiket op de doos en lever het af in een bpost servicepunt bij u in de buurt.
Doe dit binnen de 14 dagen na ontvangst van u pakket.

Terugbetalingen gebeuren enkel na ontvangst en verificatie van de geretourneerde artikelen. 
De artikelen worden niet gewisseld! Deze kunnen rechtstreeks online opnieuw worden besteld.

De kostprijs voor de retourzending bedraagt  €5,95 en zal worden afgetrokken van je terugbetaling.

Voor verdere vragen hierover kan u contact opnemen met ons op : info@namo.be.